Kære Vinvenner,

Kursisterne

på Folkeuniversitetets vinterhøjskole ”Rundt om i Italien” så noget trætte ud. Klokken var fjorten. Efter en solid omgang af Verdi og Puccini og en uge med alt fra Caravaggio til Dantes Guddommelige komedie og Italiens historie, kunne de nu sidde og høre mig plapre i to timer om Støvlelandets vinvidunderligheder? Uhmmmm….

så fik jeg en idé: ”Hvad hvi...

Read More...

Kære Vinvenner,

Med lidt – meget lidt

– god vilje kan man som vinhandler leve med, at januar skulle være ”den hvide måned”. Godt for alle de vinvenner, der kan og vil. Jeg kan ikke. Vareprøverne begynder at ophobe sig på smagebordet, og hvis vi skal have gode tilbud for resten af året, er det nu, at vinen skal smages og forhandles med henblik på et godt køb.

Og netop et ubetin...

Read More...

Kære Vinvenner,

Afvisningssyndrom ?

"En af skufferne"

har en indbygget inddeling til mønter. Allerede den detalje og træets patina fortæller om møblets alder. Det står i den fjerneste del af vores lager: det er en gammel skænk, mit allerførste bord til kasseapparatet.

I dag tjener det som opbevaring af I preziosi de dyrebare. Kælenavnet bærer et strejf af kærlig ironi, da det er dér, solister, restpartier, f...

Read More...