Fra dybet

Kære Vinvenner,

1802a

Det kan ikke blive ved længe med de fund, men jeg er fristet til at lave en rubrik med navnet for eksempel "Fra dybet" hvor jeg skriver lidt om de vine, der er kommet til overfladen som følge af den nyligt overståede flytning.

"Jeg ved ikke, om den stadigvæk smager godt.." sagde min medarbejder Renzo Tebano, mens vi flyttede nogle kasser vin. "Uhmm- bemærkede jeg - 2018 var en god årgang dernede. Men seks år er også lang tid: jeg bliver nødt til at tage en flaske hjem for nærmere kontrol."

Som sagt så gjort og til aftnens restspaghetti fra igår skænkede jeg, ikke uden en vis bæven, et glas af den 2018 Rosso Maschitano Aglianico del Vulture .

Snak om gode overraskelser ! Fyldig, bred, vibrant, velkommende og omfavnende: en rødvin i sin voksne vigør med en jubel af vidunderligt integrerede frugt og tanniner ! Lige den medicin og den varmekilde som de minus seks grader udenfor påbød !

Ah! hvem der bare havde en palle af den ! men ak, hvor mange gange har vi smagt en god moden vin og tænkt. "Jeg skulle have købt mig fattig i den blot for at gemme den væk og komme tilbage efter ti, femten, tyve år".

Nå, jeg lærer det aldrig. Lad os glæde os til dette lille fund af en syditaliener der svinger mellem Chateauneuf du Pape og Barolo og betakker sig fra at ligne nogen af delene:

https://shop.carlomerolli.dk/produkter/26-roedvine/2579-2018-maschitano-rosso-aglianico-del-vulture-doc-musto-carmelitano-cv/

FORUD25

Wakey wakey! Nu er både januar og vinterferie overstået. Jeg får skældud fra Pino Tirelli, Valerio Mondo, Guido Gualandi og Fausto Grener, hvis jeg ikke "præsterer" at sælge flere af deres vine!

Lutter ros til gengæld fra fru Maura hos Schiavenza og Anselmo Chiarli: I har vist flaget og hverken Barolo eller Gudedrikken vil mangle til sommerens fester.

Nu må I gerne træde i karakter og hilse velkommen til Maso Greners violin af en Pinot Nero og til Valerio Mondos fuldblods Nizza fra den episke 2021.

Slip bremserne og "köp många" før russerne - eller amerikanerne ? - kommer !

https://shop.carlomerolli.dk/produkter/?search=FORUD25

Sidste frist for forudbestilling er søndag den 23. februar og mon ikke sender jeg en sidste reminder på selve dagen ?

FADEBURET

1802b

"Den ene trækker den anden": det gælder kirsebæret men sandelig også italiensk mad. Der er kommet en del fødevarer på lager idag og flere er på vej. Allerede nu kan I købe de udstenede oliven taggiasche i olivenolie, kapers, bønner, artiskokker, den calabrensiske smørbare pølse 'nduja og alle de andre fødevarer I kan se i webshoppen.

Parmigiano Reggiano i "klumpen" (et kilos kiler ) kommer næste uge men allerede nu er der Parmigiano Reggiano i kiler á cirka 300 gram og fåreosten Pecorino Romano - fra Sardinien ! - i samme portioner. Buon appetito starter her:

https://shop.carlomerolli.dk/produkter/74-foedevarer-mad/

Ciao,

Carlo

ÅBNINGSTIDER PÅ LAGER
Rundforbivej 271 a stuen, 2850 Nærum

tirsdag den 18. februar: LUKKET
onsdag den 19. torsdag den 20., fredag den 21.
ÅBENT 14 til 17

lørdag den 22. februar: LUKKET

søndag den 23. februar: ÅBENT 13 til 16
mandag den 24. februar: ÅBENT 14 til 17
tirsdag den 25. februar: LUKKET
onsdag den 26. februar: ÅBENT 14 til 17
torsdag den 27. februar: ÅBENT 14 til 17
fredag den 28. februar: ÅBENT 14 til 17.

Next Post Previous Post