Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

Diverse

Vinhandlerbreve

Kære vinvenner,

vinhandlerbreve
Professor Hans Brix (1870-1961) var – med god grund – en frygtet litteraturanmelder. Et kendt eksempel på hans sylespidse stil lyder således: ”Anmelde denne bog? Det skulle da være til politiet!”. Gudskelov er ingen anmeldere kommet til samme konklusion efter at have læst ”Vinhandlerbreve 2000-2010”. Faktisk har modtagelsen ikke blot været nådig – men også ganske positiv.

”Vinhandlerbreve 2000-2010” er en antologi på 128 sider, hvor cand.mag. og højre back, Benny Steen Møller, har udvalgt og tematiseret de bedste ugebreve gennem 10 år og knyttet en indledning til de enkelte kapitler. Der er kapitler om Italien, min fødeby, Rom og en italiensk indvandrers syn på Danmark og danskerne. I slipper heller ikke for essentielle emner som fodbold, kunst, historie, smag og behag samt fortællinger om vine og vinproducenter med deres helt eget særpræg.

Til gengæld har redaktøren brutalt fraklippet alle vintilbud, så læseren slipper for den ”kommercielle” side af mine nyhedsbreve. Afslappet, informativ og underholdende læsning siger pålidelige kilder. Resultatet er i hvert fald blevet godt modtaget, som det fremgår af nedenstående anmeldelser:

Lokalavisen Brønshøj, 26.04.2011 ”Med sine vinhandlerbreve bevidner Carlo Merolli, at kortfattede fortællinger kan være storartet litteratur. Og det er netop hvad redaktøren, cand.mag Benny Steen Møller, har sandet og værdsat. Det er sket med en lille bog, der på det bestemteste kan anbefales. Under læsningen kan man ligefrem få den mistanke, at Carlo Merolli kun sælger vin for at få lejlighed til at fortælle en god historie.”
Det Grønne Område, 14.02.2011 ”Benny Steen Møller har samlet et udpluk af disse fabulerende, underfundige og ofte meget humoristiske mails i bogen ”Vinhandlerbreve 2000-2010”. Intet emne er for stort, småt eller helligt til at få en plads i vinhandlerbrevene. Rom, mænd og lambrusco, fodbold, bastflasker, romerske guder og helte, vinbønders liv og levned og musik er for Carlo Merolli naturlige emnevalg.”
www.debedstevine.dk, 28.01.2011 ”Det er de færreste salgsbreve forundt at ende i en bog, men det er lykkedes for Carlo gennem en lykkelig kombination af eget forlag og gode venners indsats – og tak for det. Det er en læseværdig lille bog, der er kommet ud af det. Så lær noget om vin, en masse om italiensk gastronomi – se Danmark gennem en italiensk indvandrers vinbriller, og nyd Carlo på slap line.”
Frederiksborg Amtsavis, 02.01.2011”Den italienske vinhandler i Virum, Carlo Merolli, har en sjælden forfatteråre. Når han skriver ud til sine kunder, er det ikke blot med en enkel forherligelse af den vin, han gerne vil promovere, men også et lille brev, der i sin grundsubstans kan handle om noget helt andet. Det er underholdning, og det er oplysning. Om hans opvækst i Rom, familien, kvarteret og kulturen. Om en italiensk indvandrers tanker om Danmark og danskerne.”
Sommelier nr. 1, 2011”Underholdende stunder: Carlo Merolli, italiensk vinhandler og fabulerende skribent, er af én af sine veteranfodboldvenner blevet overtalt til at udsende et udvalg af sine uge-nyhedsbreve i bogform. Det lyder prætentiøst sådan at bevare nogle skriverier for eftertiden, som i bund og grund skal få folk til at købe vin. Men Carlo skriver jo ikke almindelige – læs: kedelige – salgsbreve, så tanken er ikke helt tosset.”
www.vinavisen.dk, uge 52 2010 ”Bogen, der er en fornøjelse at læse, kommer ud i mange hjørner med indfald og udfald, minder og anekdoter, og den bygger i vid udstrækning på forfatterens baggrund og kultur som italiener. Han skriver om sin barndom og ungdom i en romersk forstad, om sin kærlighed til kunst, det italienske køkken, vinen og fodbolden. Benny Steen Møller har med omhu udvalgt de mest interessante ugebreve og med hård hånd klippet al salgssnakken fra. Her gælder det læsning, ikke salg af vine.”
For at bestille ”Vinhandlerbreve 2000-2010” send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
med teksten “ANTOLOGI” i Emne/Subject. Pris 129,- Forsendelse 20,- kr.

Fattoria La Loggia

THE FLATS AND THE ROOMS ARE THE PRIDE OF THE FATTORIA LA LOGGIAHereunder is one of our most exclusive rooms that exactly holds and expresses the quality and style of our hospitality.
The ancient wooden rafters of the ceilings, the floors, the big stony fireplaces, the charm of the period furniture together with that of the contemporary art paintings on the walls: this is the warm atmosphere and the style of all our rooms and of our flats.
The apartments and the bedrooms are fitted out with fully equipped kitchens, direct-dial telephones, satellite TV, Internet access, radio, safes and adjustable heating.
Fattoria La Loggiais located at San Casciano in Val di Pesa in the Montefiridolfi hamlet of Florence province.
Our address is Via Collina 40, postal zone 50026.
For information phone to +39 0558244288 or send a fax to +39 0558244283
or write to Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.   You can visit our homepage here

EN MISTÆNKTS DAGBOG

carlo400x240.png
Og så, ifølge B.T., skulle jeg være den edderkop, der spinder vinsvindlens væv ved at formidle fortyndet Amarone.

Jeg burde ikke engang bruge min og jeres tid på at besvare artiklen. Men siden der er en del nye vinvenner, der ikke kender mig så godt og, formodentlig, mange andre der undrer sig, vil jeg fortælle lidt om sagen...
 • 16.05.2011
I går fik en af Dessilanis vin (Caramino 2005) fem glas ud af seks i Politiken.

Flere har spurgt mig om jeg vidste det og/eller om jeg havde genoptaget agenturet for Dessilanis vine. Svaret til begge spørgsmål er: nej. Siden de famøse begivenheder har jeg afbrudt enhver form for kontakt både personlig og professionel med Enzio Dessilani og hans firma. Vinen der har modtaget den rosende anmeldelse må sikkert stamme fra I/S GOBIs indkøb fra før begivenhederne indtraf. Hvis vinen bliver sat til salg nu er det nok fordi importøren har fået grønt lys fra de relevante myndigheder og papirerne er i orden.

Om videre udviklinger i Dessilanis Amarone sag ved jeg ikke noget om til dels fordi, som sagt, har jeg ingen kontakt med Dessilani, til dels fordi det er stadigvæk en verserende sag. Jeg vil skrive udførlig om det så snart som jeg får besked om en retslig og endelig afgørelse.

Hvorfor har jeg afbrudt enhver forbindelse med Dessilani? fordi da bølgerne stod højt og han spurgte mig "hvad skal jeg gøre?" svarede jeg "sæt dig ind i det første fly til Købehvan og kom og forklar dig overfor for din kunde I/S Gobi og mig". Han lagde telefonen på og jeg har intet hørt fra Enzio Dessilani siden. I den del af vinbranchen jeg befinder mig gælder personlige forhold mindst lige så meget som officielle papirer. Tit meget mere.

 • 08.12.2010
Fra Fødevareregion Øst har jeg modtaget:

"De har fremsendt en kopi af bekræftelse på registrering af deres virksomhed fra den 10. januar 2002. På den baggrund annullerer Fødevarekontrollens Rejsehold den administrative bøde på 20.000,- kr. for overtrædelse af paragraf 11 i autorisationsbekendtgørelsen. De vi få tilsendt en kreditnota fra vores bogholderi."
 • 15.11.2010
Det viser sig nu at vi har faktisk været registreret hos Fødevarestyrelsen siden den 10. januar 2002
for "Forhandling af emballerede holdbare varer fx pasta, ris, olie, konserves, der videresælges fra virksomhedens adresse.
Det skal hermed bekræftes at virksomheden fra dags dato er registreret hos Fødevareregionen Nordsjælland."

Har informeret rette vedkommende myndighed om det. Nu håber vi at få nogle af pengene tilbage.
 • 23.12.2009

Blev ringet op af B.T.s journalist Lars Fogt, som fortalte mig, at "det italienske politi ikke havde fundet anledning hverken til at undersøge mig eller at rejse sag imod mig". Han bekræftede, at han ville skrive herom i B.T., sådan som han havde lovet det på et tidligere tidspunkt.

Rart af ham.

Journalisten
har også fundet det passende at informere mig om, at han vil skrive om det besøg, som Fødevarestyrelsen har foretaget den 19.11.2009 på vort lager "på baggrund af diverse artikler i dagblade". Rejseholdet har fundet ud af, at jeg ikke er registreret til import af fødevarer, og at jeg derfor ikke overholder reglerne om egenkontrol (HACCP).

(Firmaet er registreret både hos Toldvæsenet og i Næringsbasen, men det er ikke nok. Vin er fødevare og derfor skal der også en registrering hos Fødevarestyrelsen. Loven om registrering er nyere end firmaet og derfor havde jeg ikke tænkt på, at vor minimale import af fødevarer skulle registreres. Men det skal den da. Den manglende registrering udløser en klækkelig bøde (sammelagt 45.000 kr.), som jeg må se at få betalt.

Fødevarekontrollens Rejsehold kom naturligvis pga. af artiklen om den fortyndede Amarone og jeg blev spurgt, "om jeg har anmeldt vildledning af vin". Jeg har oplyst til Fødevarestyrelsen, "at virksomheden ikke har importeret den pågældende vin". Intet at bemærke.

 • 19.11.2009

Ville hyre en italiensk advokat for at få lidt mere klarhed i sagen. Den første ville have 6.500 euro, ikke sådan på forlods men i nemme afdrag. Det er alligevel mange penge og jeg valgte derfor igen at skrive til den ledende officer i sagen, som har fået navnet "Amarone Ter", oberst Alessandra Stefani, som svarede:

"I det øjeblikder opdages konkrete forbrydelsesindicier mod en person, retter den offentlige anklager en formel henvendelse til personen, som først fra dette tidspunkt officielt er den undersøgte: herved informeres personen om, hvad han er undersøgt for og om nødvendigheden af at vælge sig en advokat eller om at benytte sig af en advokat, som udnævnes af retten.

Før dette, medmindre De ønsker at indlede en sag for at beskytte Deres gode navn i Italien eller i Danmark, er der ingen grund til at benytte sig af en advokat. Proceduren hedder nemlig "garantimeddelelse", fordi det er
et hensyn, som den italienske lov har i forhold til alle borgere, som nemt kan blive emne for en undersøgelse, men som ofte slet ikke er undersøgt, fordi der ikke findes konkrete indicier og derfor behøver man som oftest slet ikke advokat, da man ikke skal forsvare sig over for nogen anklage. Naturligvis overlader jeg enhver vurdering om behovet for en advokat til Dem.
Med venlig hilsen, Alessandra Stefani (min oversættelse)

Så vidt fra officelle side. På italiensk lyder det sådan:

"Nel momento in cui emergono concreti indizi di reato a carico di una persona, il Pubblico ministero avverte formalmente l'indagato, che lo diviene solo in quel momento, delle indagini, del reato per cui è indagato e della necessità di nominare un avvocato di fiducia, oppure di avvalersi di quello nominato d'ufficio. Prima, a meno che lei non desideri avviare azioni legali di suo interesse a difesa del suo buon nome, in Danimarca o in Italia, non c'è nessun motivo per avvalersi di un avvocato . La procedura si chiama apposta avviso di garanzia, perchè è un riguardio che la legge italiana ha nei confornti di tutti i cittadini, che possono anche essere oggetto di indagine, ma spesso non sono indagati di nulla perchè non emergono concreti indizi di reità e quindi non hanno assolutamente bisogno di avvocati perchè non si devono difendere da nessuna accusa.  Rimetto a lei ovviamente ogni valutazione sull'opportunità di una nomina... Cordialmente   Alessandra Stefani "

Siden har jeg intet hørt.

 • Så sent som i går (tirsdag d. 17/11 2009) har jeg modtaget følgende mail. Den er fra en Dottoressa Alessandra Stefani i byen Novara. Hun er oberst i Corpo Forestale dello Stato (CFS)og er den ledende officer i den løbende undersøgelse i sagen om den fortyndede Amarone solgt af Superbest (min oversættelse).

Journalisten Lars Fogt/B.T. har skrevet at jeg skulle være “dybt involveveret” og at jeg skulle “have været med til at uvikle et system hvor man fortyndede vinen”.

Ingen af udsagnene er rigtige og sagen er videregivet til vor advokat og til Pressenævnet.

Kære Herr Merolli,

Jeg kan ikke besvare dem på vegne af Landbrugsministeren og dens pressekontor.(*)

I øvrigt vil jeg bringe til Deres opmærksomhed, at udtrykket “med støtte af” i og for sig er yderst neutralt og at det ikke forudsætter nogen strafferetslig involvering i sagen. Det ville have været anderledes, hvis der stod “svigatig støtte” eller “uagtsom” eller“stiltiende”.

Jeg ønsker at understrege, at ingen her i CFS eller i Ministeriet nogensinde har nævnt det undersøgte firma og endnu mindre Deres navn.

Mange journalister har, i løbet af deres undersøgelser, frit draget konklusioner og har viderebragt de nyheder, som de bedst syntes om, uden at involvere os, som har undersøgt og er i færd med at undersøge sagen og som aldrig ville have røbet navnene på de personer, der er emne for undersøgelsen.

Hvis De har lyst
og tid, er det mod de journalister, der har trykt nyhederne, at De skal rette Deres skrivelser, eventuelt med en pressemeddelelse, hvori De præciserer Deres rolle. Jeg ved ikke, om de vil trykke den, i hvert fald i Italien, måske i Danmark.

Hvad
undersøgelsen angår, er CFS i gang med at gennemføre den i henhold til lovens påbud og procedure.

Deres eventuelle involvering som person med kendskab til sagen eller som undersøgt, ville i givet fald blive kommunikeret til Dem i henhold til forskrifterne i loven. I første tilfælde med en formel indkaldelse. I det andet tilfælde med en detaljeret kommunikation vedrørende den eventuelle anklage og en tilskyndelse til at udnævne en advokat.
Med venlig hilsen Alessandra Stefani


Gentile sig. Merolli, non le posso rispondere in luogo del Ministro e del suo Ufficio stampa. Per altro, le faccio notare che la dizione " con il supporto" di per se' è estremamente neutra e non presuppone alcun coinvolgimento penale nella vicenda. Altro sarebbe se si fosse detto " supporto doloso" oppure "colposo" oppure "omissivo". Le preciso altresì che nessuno del CFS o del Ministero ha mai fatto il nome dell'azienda italiana coinvolta nelle indagini  e meno che mai il suo. Molti giornalisti, nell'ambito del loro potere di inchiesta, hanno fatto deduzioni libere e hanno dato le notizie che hanno ritenuto, senza coinvolgere chi, come noi, ha svolto e sta svolgendo indagini e mai avrebbe fatto i nomi degli interessati a vario titolo all'inchiesta. Se ha voglia, e tempo, è ai giornalisti che hanno pubblicato le notizie che deve rivolgere la sua attenzione, magari con un comunicato stampa di precisazione del suo ruolo. Non so se lo pubblicheranno, almeno in Italia, ma magari in Danimarca si. In merito alle indagini, il CFS sta procedendo come da Codice penale e Codice di procedura penale. Un suo eventuale coinvolgimento, come persona informata sui fatti, o come indagato, le sarebbe fatto conoscere nei modi e nei tempi previsti dal Codice. Nel primo caso, con una convocazione formale. Nel secondo caso, con una comunicazione con cui la si invita a munirsi di un avvocato e l'individuazione del reato per il quale risulterebbe coinvolto.
Distinti saluti Alessandra Stefani
(*) Jeg har også tilskrevet den italienske Landbrugsminister.

Ciao, Carlo

Det mener vinvennerne

Udover de 'officielle' anmeldelserfra vinskribenterne modtager jeg nogle mere... uoffcielle - men lige så skarpe vurderinger fra dem, der har købt og smagt vinene.

Spørg vinhandleren

Fra idag af er der en ny servicevia kontakt os. Linien er åben for spørgsmål vedrørende italiensk vin, italiensk gastronomi m.m(*).
Det er som i de gode gamle dage,da man spurgte vinhandleren om råd, vejledning og alskens spørgsmål om den italienske vins verden. Her sker det bare på skærmen og åbningstiden er...døgnet rundt.

Alle er velkomne til at spørge og tjenesten er gratis.

(*) ?m.m?- udtrykket dækker over meget,og jeg vil anstrenge mig for at besvare alle mulige spørgsmål om den italienske vinscene både den hjemlige og den italienske. Grænserne er godt nok flydende, men de bestemmes af almindelig pli og conduite. Svarene kommer som regel også on line, dvs. prompte men i tilfælde af ventetid er ventetiden... gratis.

Find vej (afhentning)

Find os ved at klikke på
Butik og afhentning: Skovlytoften 1, 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978
For at opnå en hurtigere og bedre betjeninger det  tilrådeligt at bestille i forvejen på mail  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller telefon 4585 1978
Åbningstiderne, som kan variere noget fra uge til uge, fremgår altid  af ugemailen.
Som regel er lageret åbent:
MANDAG til FREDAG: 14 til 17
LØRDAG: LUKKET
SØNDAG : 13:00 til 15:00

MEN altså: husk at checke evt. ændringer i bunden af ugemailen!
Betaling sker med kontanter eller dankort.
Skovlytoften 1, 2840 Holte

Status

Fri adgang

 • I et anfald af noget som én af jer betegnede som "philipsonite" sendte jeg sidste uge hele tre mails. De var godt nok korte og der var billeder med,men tre kan også være for meget.
 • Kan det det? Her synes jeg at det ville være passende med en kort forklaring og et lige så kort forsvar for tiltaget. Jeg handler med italiensk vin, kun italiensk vin og kun på nettet. Firmaet har ingen sælgere,annoncerer ikke særlig meget, har ry for at køre med særdeles fornuftige priser: jeg er daglig i kontakt med et hav af dygtige og passionerede italienske vinproducenter,forhandlere, enoteca'er, samlere, mellemænd (længe leve mellemmænd og - kvinder!)
 • Det betyder, at engang imellem har jeg så mange gode tilbud at de....skal ud!
 • Nu vil jeg ikke misbruge jeres tillid og jeres skærmplads men har tænkt mig at oprette en særlig liste over dem af jer, der giver mig "plagetilladelse", dvs til at sende en mail stort set når det passer mig,for at sige det groft. For at sige det pænt: når der er særtilbud,restpartier, her & nu- tilbud på spotmarkedet o.l., som pga antallet, prisen eller andet passer dårligt med den ugentlige mail.
 • Et andet formål med den nye liste er at skåne de vinvenner, der kun ønsker én mail om ugen.
  Så hvis I er lige så interesserede i italiensk vin som jeg er, send blot en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten "FRI ADGANG" og se hvad der sker. En lille belønning følger med indsatsen.
 • Benyt også mailen for at give besked om særlige præferencer: fx Brunello, Amarone, hvide vine, dessertvine osv., således at jeg kan målrette mit arbejde.

Ris & ros

Du er velkommen til at skrive til os med ris og ros...
Eller hvis du har forslag til ting der burde laves anderledes

På forhånd tak

Alla Salute

FAQ spørgsmål & svar

Jeg har valgt at holde vinens pris og fragtens pris stærkt adskilt. Jeg har det princip - og det mål - at fragten skal være en neutral post. Vi skal ikke lukrere på fragten men helst heller ikke sætte penge til. Nu koster fragten, hvad vi giver for den. Der er fragtfrihed for bestilling fra 1.500,- kr. Fragtfriheden gælder ikke ved: forudbestillinger, nedsatte vine, forsendelser til ikke-brofaste øer. Der er faste priser til Bornholm:

https://shop.carlomerolli.dk/produkter/54-fragt-til-bornholm-camion/

Udover de leveringer, som vi kører med egne biler, bruger jeg Vingaloppen, et firma der kun kører med vin og yder en sikker og mere dedikeret service end de fragtførere, der er almindelige i branchen. Levering garanteres indenfor 3 arbejdsdage og i de fleste tilfælde sker levering fra dag til dag. Det er ikke noget de fleste tænker på men:

Den karton, der kommer fra Italien, havner hos dig: ingen resourcespild for ompakning til støddæmpende emballage flamingo o.lign. (miljø). Desuden tager vi gerne vore brugelige tomme kartoner tilbage.
Vinen bliver bragt til døren, uanset om du bor på 4. sal eller i et parcelhus uden ”flisebelagt adgang” uanset vejret Kundens instrukser bliver fulgt til punkt og prikke, bl.a. bliver der ringet i forvejen, hvis kunden ønsker det. Ingen pakkeshop: ønsket om en levering er ønsket om en levering.
Hvis ingen hjemme og kassen ikke kan stilles, bliver der kørt igen uden ekstra beregning.
Der køres med faguddanet personale, der arbejder på fast løn og faste ansættelsesvilkår.
Alle kasser bliver hånd-teret, dvs nul transportbånd o.lign., dvs breakage er stort set nul, til alles fordel.

Alt ovenstående giver en mere kostbar service. Og som sagt: jeg tjener intet på fragten.

Er jeg så dum, siden alle de andre kan køre for 49,- kr. og levere ”gratis” (selvom som oftest bliver en del af fragten læsset på vinens pris)? Formodentlig ja, men det er den kvalitet, jeg har valgt.

 • (SP): Du kører med forudbestilling. Hvad er det og hvordan virker det?
 • (SV): jeg - og derfor kunden - opnår store rabatter ved forudbetaling af vinene. Typisk virker det sådan: Dag 1: tilbuddet lanceres. Kunden vælger og bestiller i webshoppen og henviser betaling, som dog først bliver trukket ved fristens udløb. Betaling: helst med dankort eller mobilepay. Bankoverførsel er naturligvis også velkommen, selvom det giver mig lidt mere administration. Efter en periode, der kan strække fra 15 til 60 dage – alt efter vinens type - udløber fristen, pengene trækkes og sendes til producenten, som sender vinen. Vinen modtages på lager typisk efter to tre uger fra fristens udløb.
 • (SP) Hvor kan jeg se, at min forudbestilte vin er kommet på lager?
 • (SV) Her, på ”lufthavnstavlen”: https://shop.carlomerolli.dk/produkter/55-forudbestillinger/2253-forudbestilte-vine-anslaaet-tidspunkt-for-ankomsten/ men du er altid velkommen til at skrive eller ringe. I øvrigt giver jeg altid besked i ugemailen om vinenes ankomst på lageret.
 • (SP): Hvad er Fri Adgang for noget?
 • (SV): Se venligst: http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=258&Itemid=140
 • (SP): Sælger du vin til kostpris?
 • (SV): Helst ikke, men undertiden sælger jeg under kostpris, hvis jeg har disponeret forkert og købt en vin I ikke kan lide. Vinen havner som regel i “NORWEGIAN BLUE”-afdeling i Vinbutikken.

https://shop.carlomerolli.dk/produkter/24-norwegian-blue-doeende-og-selvdoede-vine-ingen-yderligere-rabat-ingen-returret/

 • (SP): Hvad er vinterpris dvs. en prisnedsættelse på dine Lambrusco?
 • (SV): Ja. Fra 1. oktober til 31. marts kører vi med vinterpriser, fordi I (de fleste af jer) bliver ved med at betragte Lambrusco som en sommervin.
 • (SP): Hvorfor har du som regel lukket om lørdagen? Er du ortodoks jøde?
 • (SV): Det eneste jeg er ortodoks med er, at der ikke skal være fløde i spaghetti carbonara. Ellers er jeg ofte sammen med venner og familien fredag aften, spiller noget der ligner fodbold om lørdagen og har medarbejdere, der helst vil holde fri om lørdagen. Til gengæld holder lageret åbent om søndagen typisk fra 13.00 til 16:00. Undertiden er jeg på lager før de officielle åbningstider, derfor kan det altid betale sig at skrive eller ringe mig op på 4585 1978
 • (SP): Hvorfor kan åbningtiderne på lageret skifte?
 • (SV): Fordi lageret ikke er en detailbutik, og vi kan have travlt med andre opgaver, vinrejser, smagninger o.lign. Kig altid i bunden af den seneste mail for de gældende åbningstider.
 • (SP): Hvad koster vinsmagningerne og at få dig ud og tale om vin?
 • (SV): https://shop.carlomerolli.dk/produkter/?search=DEGUS
 • (SP): Hvorfor kan du ikke lide vine, der har lagret i barrique?
 • (SV): Det er nu lidt overdrevet. Jeg har intet imod barriquen, bare man ikke kan smage træet i vinen. Træsmagen har intet med vin at gøre. Spydspidsen af den europæiske vinproduktion er ved at gå tilbage til lagring og opbevaring i betonkar, lerkrukker, glas og stål. Overdrevet trælagring og træsmag i vinen er ikke godt for jeres maver.
 • (SP): Hvorfor organiserer du aldrig vinrejser til Italien?
 • (SV): Tænker tit på det men har desværre ikke den tålmodighed, der skal til.
 • (SP): Alt det med bastflasker, er det ikke fordi du er en gammel nostalgiker?
 • (SV): Faktisk kunne jeg lide god vin også da jeg var ung. Bastflasken er en inkluderende beholder, samler folk omkring bordet og inspirerer til deling. Som en fransk producent sagde til mig engang: “Carló mon amí: hvis det var os franskmænd, der havde opfundet le fiascó, ville vi sælge premier cru i den, så godt et gimmick er den. (Men jeg sørger nu også for, at der kommer god vin i ’le fiascó’”). https://shop.carlomerolli.dk/produkter/46-bastflasker/

Flere spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte mig:

Carlo Merolli

+45 45851978
www.carlomerolli.dk
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Lager & afhentning:
Skovlytoften 1, 2840 Holte:
http://www.findvej.dk/Skovlytoften1,2840

Engros

Jeg har en særlig adressebogmed e-mail adresser på restauranter, wine-bars,  butikker, indkøbforeninger og andre der tit har brug for at købe engros. Hvis du er interesseret send mig en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.   med teksten ENGROS i Emne/Subject. Engros-vinene er som regel andre vine end dem jeg tilbyder som ugevin. Andre gange kan det dreje sig om en "førpræmiere" engrospris på en kommende vin, der senere bliver tilbudt som ugevin. Endnu andre gange om partier jeg køber på spotmarked i Italien og tilbyder kun engros.