Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

20.09.2018 Inspirazione

Kære Vinvenner,

I came down
from quiet
sleepy
highlands
never guessing
the shape and the sound
of this love
found myself
lost in your
constant traffic
with my words
of feelings past
useless
like a carriage
needing
major hauling
postcards
of past holidays
collected
to no end
you took me out
of forgotten drawers
redusted
my smile
cut my nails
combed my beard
and put me
in some shape
mirroring
a previous me
of wich willingly
we could make
the best of
as long
as we do not
care to know.

Nu siger jeg ikke at I kommer til at skrive noget, der ligner et digt, men i aften drak jeg de sidste rester fra igår af en Il Fondatore, Sorbara 2016, Metodo Ancestrale (*): se om I også bliver inspireret........: (og hvis I er søde finder jeg også en 2015 ):

Ciao, Carlo

(*) Metodo Ancestrale. Fattigmands champagne methode. "Fattigmands" bogstaveligt talt: det var den måde vinen blev fremstillet af vinbønderne. Mosten aftappes og den første gæring går i gang. Restsukkerne i mosten sætter en anden gæring i gang i selve flasken. Boblerne dannes uden anden intervention fra menneskets side. Med vinterens første kulde går gæring i stå og den starter igen ved forårets første varme dage.

Vinene fremstillet efter denne metode er genuine, holdbare, moderat alkoholholdige, sunde og letfordøjelige. Derfor er de også nemme at blive nydt til næste alle form for mad: fra pizza til skaldyr. Il Fondatore er en af de første 100% Ancestrale og selv om den vil hverken klippe jeres negle eller rede jeres skæg hvem ved, vil den sikkert inspirere jer til noget godt..........

WEBSHOP!

WEBSHOP