Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

29.08.2018 Filosofia Frizzante og guf til de utålmodige vinvenner

TIL DE UTÅLMODIGE VINVENNER

For jer, der hverken har tålmodighed eller tid til at vente, er der nogle vine, der på glimrende vis vil ledsage jeres almindelige hverdagsaftensmad. Det er de vine, jeg selv trækker op, når jeg har lyst til "et godt glas vin": enkel, genuin, velsmagende, og som bringer på bordet alt det gode, som området, de kommer fra, kan byde på. Prisen er rimelig i forvejen, så gør det ikke noget, at kassen kommer med gratis fragt. Find dem her:

Til alle de andre, der har tid til at læse mailen, er der saftige nyheder:

Kære Vinvenner,

"Men har han ikke andre vine, ham der Merolli? Er det altid Lambrusco, det drejer sig om?" Ork, der er så meget mere, men det ligger mig meget på sinde, at I sparer penge ved at bestille jeres plads inden den 1. september. "Early Bird catches the worm" så kunne man spørge sig, hvorfor har ormen ikke lært lektien og venter et par timer med at komme ud af hullet, men det er et af naturens mysterier, som vi aldrig kommer til at kunne forklare. Faktum er, at der er rabat både for Early Birds og grupper på mindst 10 personer, der vil besøge LambruscoLove© festivalen den 29. september.

Vinblomsten fra top Lambrusco-producenterne vil blive udskænket og jeg vædder hvad I vil, at I vil gå - måske vakle - fra festivalen med en helt ny og klar opfattelse af, hvad Lambrusco egentlig er og kan. Af samme grund har vi valgt en night club, formodentlig "Nightclubben", ARCH, for at give Lambrusco en baggrund og en scene, der ikke er den sædvanlige vinfestivals scene. For Lambrusco er alt andet end sædvanlig!

NOK OM DET: NU LIDT OM FORUDBESTILLINGER

I weekenden har jeg smagt to vine, hvoraf den ene straks kommer i forudbestilling og forudbetaling. Det er den nye årgang, 2015, af SARNUM. Hvis I har været glade for jeres køb af Sarnum 2011, så belav jeg på mere glæde: vinen har en fløjl, en race og en klasse, der kun findes i eliten af vinverdenen.

Den anden vin er SCOOP'et Barolo di Serralunga i den "ildesete" årgang 2014. "Ildeset" af alle dem, der ikke har smagt denne 2014 fra Tenuta Cucco. Amen. Alle de vinvenner, der har smagt den, har sagt meget godt om vinen. Amen, Ama'r og alle de garantier I vil ha':

ERIK BANTIS BIO

Nej, det har ikke noget med biograf at gøre: "biologico", forkortet "bio", er det italienske ord for "økologisk". I sin høje alder har Erik delvis konverteret til den økologiske idé. Det må have bragt ham lykke, fordi hans første årgang 2016 blev vel modtaget allevegne og er "teknisk set" udsolgt. "Teknisk set" fordi Erik har en uafhentet reservation på 630 flasker og til forskel fra mig, der er enorm tålmodig, ønsker han ikke at vente længere.

Derfor har jeg fået tilbuddet: 2016 lever op til Eriks bedste årgange og til vore forventninger om en lækker toskaner med fylde, ømhed og karakter. ("Carlo, en vin kan da ikke vise ømhed, hvad?" "Jo, visse vine kan, overfor nyderen med den sunde kærlighed til vinens sjæl. Snart må jeg lave en liste over de vine, der viser og giver ømhed.....")

Ciao, Carlo

https://archcph.com/

ÅBNINGSTIDERNE PÅ LAGERET beliggende Skovlytoften 1, 2840 HOLTE:
Udenfor nedenstående åbningstider: send en mail eller ring til 4585 1978

IDAG: onsdag den 29. august: ÅBENT 14:00 til 17:00
torsdag den 30 august: ÅBENT 14:00 til 17:00
fredag den 31. august: ÅBENT 14:00 til 17:00
lørdag den 1. september: LUKKET
søndag den 2. september: 13:00 til 15:00

WEBSHOPPEN

WEBSHOPPEN
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10