Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

21.08.2018 Hvad for en størrelse .....?

Kære Vinvenner,

Der er allerede flere af jer, der har bestilt billet til festvalen LambruscoLove© fra min webshops side. Tak. Hvis jeg kunne ville jeg invitere hele Danmark gratis, men det ville kræve en betragtelig gevinst i Lotto. Som det er nu, kan I købe billetten hos Billetto eller i min webshop.

MEN HVAD ER DET FOR EN STØRRELSE DENNE LambruscoLove© ?

Og hvorfor holder vi den lige i slutning af september, den 29. helt præcis når den gode årstid, Lambruscop-tiden, går på held ? Og hvorfor ikke i en af de sædvanliege "venues" for vinfestivaler ? hvorfor i en night club ? Og hvem er med ? Og hvad koster det ? Og er Lambrusco ikke bare én vin ? kan man smage forskellen ? Hvor mange Lambrusco bliver der skænket ? er der noget at spise eller er der kun udskænkning ? Er der grupperabat ? Og hvorfor dit og hvorfor dat ?

ROLIG, ROLIG: HER KOMMER SVARENE:

Tidspunktet: der er tradition, sydpå, for at holde vinfester ("Sagra del Vino") lige før vinhøsten. Formålet er at tømme kældrene. Onde tunge ville mene, at det er den samme tankegang, der driver os, men faktisk er der en "ædlere" idé bag initiativet: Lambrusco er "all weather" en sand 24/7/365- vin, som kan bevidnes af de vinvenner, der har serveret de mørke Lambrusco til julens flæskesteg, til charcuteri og til saftige, lasagne, cannelloni, tigelle, gnocco fritto e fettuccine al sugo.

Stedet: lidt vovet, indrømmet, men hvorfor ikke lade gudedrikken flyde et sted hvis stamgæsterne ikke engang aner hvad Lambrusco er ? ARCH har lokaler i det gamle jazzhus Montmarte på Nørregade i København. Oplysning er for den ældre generation: spørg nu jeres børn og måske børnebørn hvad ARCH er og hvorfor er det et af de hotteste "venues" i Danmark.

Deltagerne: Lambrusco er det fællesnavn for en halv snes druetyper og ambitioner er at have dem alle på udskænkningsbordene. Kataloger er "work in progress" og allerede nu er der Huse som Cantina della Volta, Chiarli 1860, Paltrinieri, Tirelli, Sorelle Schiavi, La Battagliola, Consorzio del Lambrusco m.m. Det omfattende og færdige katalog vil blive tilsendt elektronisk til gæsterne i dagene lige op til festivalen.

"Tilbehøret": Lambrusco, en alkohollet og boblende vin, kommer fra landsdelen Emilia-Romagna hvor grisen er i det kulinariske højsæde. Der vil ikke mangle Parmaskinke, Culatello, Mortadella, Salame og Parmigiano Reggiano, som kommer som bekendt ikke fra en gris men fra en ko.

Grupperabat: Grupper af mindst ti personer fra vinklubber, firmaer, personaleforeninger, strikkeklubber o.l. kan sikker opnå en rabat på 25,- kr. p.p. men alle kan opnå EARLY BIRD rabat ved at bestille billet inden den 1. september.

I billetprisen er der inkl. det dedikerede Lambrusco-glas, som I ser i åbningsbilledet. Glasset er fremstillet af glasværket Riedel der har har tegnet det specielt til Lambrusco.

Capisce ? hvis ikke, er der hjælp at hente: send mig blot en mail eller læs venligst programmet her på linket:

Ciao, Carlo

PS: Har jeg glemt at sige, at jeg glæder mig som et barn til dagen og håber at se så mange som mulig af jer ?.....

Websiden:
https://lambruscolove.dk/

Stedet:
https://archcph.com/

Arrangøren:
https://wineclass.academy/

Facebook:
@LambruscoLove©

WEBSHOPPEN

WEBSHOPPEN
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10