![]() |
Apropos WINECLASS vinsmagningen onsdag den 13.(*) er der "bekymrede" vinvenner, to mænd og en kvinde hhv. Randers, Helsingør og Bornholm, der skriver:
a) at der er for mange røde vine i den kraftige del af smagsspektret, nu at solen skinner
b) at der er andre regioner i Italien end Piemonte
c) at han savner Lambrusco i smagningen (!!!)
At jeg skal kritiseres for ikke at have Lambrusco med!!! Uhørt !!! Men det er nu rigtigt: man kan ikke have det hele med. Jeg kan ikke gøre meget ved vinene på selve dagen onsdag den 13. - også af hensyn til de to kollegaer, der kun præsenterer et begrænset udvalg af deres sortiment. For at råde lidt bod på det, holder jeg udskænkning på lageret både nu på fredag den 8. og søndag den 10. Rigeligt med hvide og vine fra andre regioner end Piemonte.
Distant friends bliver naturligvis ikke glemt:
Smagen er, ja: klassisk, en old school Riserva, syv år gammel og med potentiale til lige så mange år igen. Rødt oksekød, grillstegt lammekød og vellagrede oste. En seriøs rødvin som her kan tilbydes til en opsigtsvækkende lav pris. Årsagen? Nemt: der er kun ethundredeogtyve flasker tilbage. Læs en vinvens anmeldelse i webshoppen:
Ellers er det hvidvin, som I skriger efter og jeg er i den heldige situation, at jeg kan tilbyde jer en række god hvidvine til en solbeskinnet pris: men først lad mig lige nævne PROSECCO. De to flasker her blev delt mellem fire gode venner til en kold "panzanella":
![]() |
Hvilket beviser, at god Prosecco også kan nydes til andet end (Aperol) Spritz, men hvis det endelig skal være en Spritz, så skynd jer at bestille denne Extra Dry. Hvis I snart skal byde på Prosecco til studenterne, er der en Extra God pris. Eventuelt.... overskydende flasker vil ikke gå til spilde. Især hvis det varme vejr fortsætter....:
Og som lovet en HVIDVIN I JUNI-kasse, som jeg også tør anbefale til de vinvenner, der har et anstrengt forhold til hvidvin og - ikke helt min skyld - også til italiensk hvidvin:
(*) Hvis jeg får lov af kollegaerne, vil jeg tage et par ekstra hvide med, men det sjove og lærerige ved smagningen burde I ikke gå glip af:
< Forrige | Næste > |
---|