Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

24.08.2016 Kampklar

Kære Vinvenner,

For at sige det på italiensk: "Vitello tonnato", "Risotto al tartufo nero", "Brasato al Barolo", "Panna cotta". Det er de fire retter. Vinkombinationen finder jeg ud af imorgen, men til desserten "Kogt piskefløde" - jeg må nu indrømme, at "panna cotta" lyder lidt bedre - er der dømt dessertvinen Barolo Chinato. Ikke være bange: glasset med den røde stilk er et Riedel Lambrusco-glas, som restauranten bruger som vandglas. Ikke en skygge af Lambrusco til aftensmaden den 25. august (medmindre I insisterer og drikker den i smug for Luciano og Walter....).

VINPRISERNE OG ET AFBUD

Flere har spurgt, om der vil komme et tilbud på vinene fra Schiavenza og Podere Fortuna og svaret er ja. Hvor godt tilbuddet bliver, afhænger af hvilket humør Walter og Luciano vil være over eller under ved forhandlingsbordet efter "aftensmaden" den 25. august. Men regn med et godt tilbud på mailen søndag den 28. august.

Desværre har Podere Fortunas ønolog beordret starten af vinhøsten nu - den skulle være startet den 4. eller 5. september - det betyder, at hverken Alessio eller Alessandro vil være til stede. Én mindre at bokse med, når det vil gælde prisforhandlingerne for de gode pinot nero.

SÅ KOMMER DE INTERNATIONALE VINGUIDER....

...og fortæller os, at de vine vi ydmydigt havde valgt, svæver nu i de høje 90 tal:

Årsagen til, at jeg valgte disse to 100% sangiovese Chianti Classico frem for producentens mere moderne vine, stadigvæk Chianti Classico, er netop den "Drink now": gider ikke længere vente på vinene. Mine Chianti Classico skal smage godt "jetz und automatisch" gerne med det genkendelige traditionelle snit (kirsebær, nødder) og med en drikkelighed, der er hverken bange for fettuccine al sugo, svinemørbrad eller T-bone steak. Sådan! Iøvrigt "drink now" betyder også, at vinene vil følge jer og jeres gode mad frem til ultimo 2018.

Fra samme producent - nu at deres rosé er udsolgt - en rigtig fin og tiltalende "drik mig" ung sangiovese. At vinen både er økologisk og vegan skal vi affinde os med. Nyd lettere afkølet og pas på ikke at blive afhængig af den, den er så toskanerdejlig! Den glider farligt ned, ren og læskende:

FOR DE TÅLMODIGE UTÅLMODIGE

Til kælderen eller til det vilde gilde: én af hver af Barolo fra Schiavenza til en rask pris og gratis fragt:

Ciao, Carlo

PS: Alle kan efterhånden gastroitaliensk men for dem, der ikke kan endnu:

Vitello tonnato = kalvekød med tunfisksauce: VINE : Dolcetto 2015 & Assieve 2012 Risotto al tartufo nero.= Risotto mes sommertroffel VINE: Barbera 2015 og Assieve 2014 Brasato al Barolo= valg af to vine blandt Barolo 2012 , Coldaia Pinot Nero, Barolo enkeltmark, Fortuni Pinot Nero Panna Cotta : Barolo Chinato

Åbningstiderne på lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte:

Kør gerne helt ind i indkørslen på højre side af den røde bygning. Udenfor nedenstående åbningstider: send en mail eller ring 4585 1978 for at træffe aftale.

I DAG:onsdag den 24. august: 14:00 til 17:00
torsdag den 25. august: LUKKET. Barolo & PINOT NERO smagning
fredag den 26. august: 14:00 til 17:00
lørdag den 27. august: LUKKET
søndag den 28. august: 13:00 til 15: Hvis godt vejr (nul regn nul blæst) vinsmagning i gården.

WEBSHOPPEN

WEBSHOPPEN
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6