Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

17.04.2016 Magnum

Kære Vinvenner,

Lige som jeg troede, at I vidste alt om vin, kom denne mail: "Vi ville gerne give nogle magnumflasker som sommergave, men hvorfor koster magnum mere end det dobbelte af en almindelig flaske af samme vin?" Unfair? ja, sikkert, hvis man vil have dobbeltportion af samme vin. Men set fra producentens side er der tre faktorer, der gør magnumflaskerne dyrere: 1) de store flasker er dyrere og der købes ikke nær så mange af dem som almindelige flasker, derfor nul eller mindre rabat; 2) magnumflasker bliver som regel håndaftappet og 3) emballagen, trækassen i det viste eksempel ovenfor, bidrager også til prisen.

Tror I at kunden - fra Køge området - stillede sig tilfreds med svaret? Han kunne stadigvæk ikke få det til at passe, at en magnum 2011 Mermet - den viste magnum - skulle koste 419,- kr., dvs. næsten tre gange en almindelig flaske Mermet fra samme årgang.

Godt og berettiget spørgsmål, hvis det ikke var fordi vinvennen fra Køge-området glemte, eller ikke vidste, at den menneskevenlige pris på 149,- kr. for den almindelige flaske, skyldes jeres forkærlighed for denne vin: vi købte næsten hele årgang 2009 - nu udsolgt - og er godt i gang med at købe hele årgang 2011: det har bragt prisen ned til 149,-, mens den oprindelige pris var, som I sikkert kan huske, 245,-. I det lys er prisen på magnum 2011 ret fair, da den størrelse ikke var begunstiget af rabatten.

Nu, at vi har snakket nok om prisen, må vi ikke glemme at nævne smagen. Ja: I har jo blåstemplet vinen med så mange rosende vendinger og bestillinger, at jeg kun har ét spørgsmål til jer:

DRIKKE ELLER FORÆRE VÆK ?

Mermet 2011 i magnum: årgangen og vinen fortjener det. Mange af jer er glade for magumflasker og som bekendt holder vinene på store flasker længere end vinene på hele og halve flasker. Det skyldes, at de ydre elementer (temperatur, luftfugtighed, tiden) har en mere langsom påvirkning på en større vinmasse end på en mindre vinmasse.

Så: hvis I ønsker at nyde Memet 2011, så køb den på almindelige flasker. Hvis I ønsker at give en flot og holdbar gave, så køb magnumflasken:

Naturligvis kan I også bede mig om at pakke to almindelige flasker Mermet i en gavekarton med den italienske tricolore silkesløjfe: det er lige så flot en gave og I kan gemme Gemmas magnumcharme til ... jer selv. Hver gang jeg skriver "italienske tricolore silkesløjfe", kommer jeg i tanker om - jeg ved ikke hvorfor - TV-serien "Fint skal det være"s Hyacinth med hendes "Royal Doulton-stel....Nå: på billedet ovenfor ser I et andet gaveforslag, som "rykker". Både som værtindegave, "tak for sidst gave" og i mange andre anledninger, hvor både budget og kvalitet skal respekteres:

TIL DE VINNYSGERRIGE

For dem af jer, der lige som mig ønsker at smage flere vine, er her et inciterende tilbud. Kassen med de seks flasker indeholder et par kendte etiketter, to af Erik Bantis gamle kendinge og to mindre kendte vine fra Landbohøjskolen i San Michele. Noget til at øve smagsløg på for en billig penge. Vinene er kort beskrevet i webshoppen: kassens sammensætning kan ikke ændres, men vinene kan naturligvis købes separat:

Ciao, Carlo

PS: Husk venligst, at idag er det sidste frist for bestilling af Dolcetto 2014 og Langhe Rosso 2013 til den folkevenlige pris (65,- kr. jeg siger dig, manner....):

Åbningstiderne på lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte
Kør gerne helt ind i indkørslen på højre side af den røde bygning.

Udenfor følgende åbningstider: send en mail eller ring 4585 1978 for at træffe aftale.

IDAG: søndag den 17. april: 13:00 til 15:00
mandag den 18. april: LUKKET
tirsdag den 19. april: LUKKET
onsdag den 20. april: 14:00 til 17:00 Tillykke Marco !!!
torsdag den 21. april: 14:00 til 17:00
fredag den 22. april: 14:00 til 17:00
lørdag den 23. april: LUKKET

WEBSHOPPEN

WEBSHOPPEN
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6