Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

17.06.2015 En 23 år gamle "beauty" og de sidste flasker Amarone & Ripasso

Kære Vinvenner

Vær venligst opmærksom på de særlige åbningstider i denne uge: se dem i bunden af mailen

Jeg har fået en mail fra irma: "Kære Carlo Merolli, Som følge af Deres mail om Lynlasagna søndag den 17. marts har vi oplevet en stor afsætning af de fødevarer De har brugt til Deres opskrift. Vi ønsker at sige tak med vedlagte æske chololade." Spøg til side: jeg hører gerne fra den vinven (eller flere!!!) der har forsøgt sig med "La LasagnaLampo". Om I har overlevet den, om øvelsen er værd at gentage og især, hvad har I nydt til den. Jeg brugte det, der var tilbage i flasken fra den flaske, der skjuler sig blufærdigt bag rosen ovenfor: Donna Madda 2010 Calabria Igt. "Hvorfor Calabria IgT og ikke Ciró DOC ?" skrev en god vinveninde fra Odense. Godt spørgsmål: vinen ville kvalificere sig til DOC-værdigheden. Dog, som følge af salget af sin Fattoria San Francesco, har Francesco Siciliani forpligtet sig til ikke at binde sit navn til Ciró DOC vine i nogen tid. Calabria IgT eller Ciró DOC, har Donna Madda ellers ikke nogen grund til at gemme sig: en meget tilfredstillende vin til lige under den hundredelap, som efterhånden er blevet "anstændighedsområdet" hvis man skal nyde en flaske håndværksvin af sikker landbrugsidentitet, altså en vin med smag, personlighed og "huskelighed". Kan godt forklare og forsvare det men start med at prøve Donna Madda her:

23 ÅR: INGEN ALDER

Selv om jeg insisterer på at bede jer om at sende mig korte eller lange mail med jeres indtryk af de vine I køber, er det, forståeligt nok, ikke alle der gør med en lille vinanmelder i maven eller som har tid og lyst til det. Heldigvis har I andre måder at udtrykke jeres "Synes godt om": det er ved at købe en vin igen og igen. Det er det, der jeg har bemærket de sidste to tre uger med årgang 1992 af Donna Madda. Pudsigt nok koster den, det samme som den aktuelle 2010: selv om beskrivelserne i webshoppen kan virke lidt lunkne, kan jeg garantere jer for, at der er nogen der har været flere gange forbi kilden dvs lageret på Skovlytoften 1 i Holte for at nappen en kasse eller to. Til 99,- kr. må den være den bedste prissatte årgangsvin i universet:

AMARONE & RIPASSO I TRÆGAVEKASSER

Mens I er i gang med at hente Zanovello og Mutina, har jeg fundet hos Franco Zanovello to vine som jeg garanteret kommer til at plage jer med i næste uge: Den ene er en liflig hverdagsrødvin fra den formastelige årgang 2014: den har til sin fordel en ret moderat alkoholstyrke på 11,5%, en lige så moderat pris og en drikbarhed som placerer den direkte i scoop-klassen. Jeg skal lige "studere" den færdig, men allerede nu kan jeg sige at den er så god, at jeg pønser på en storslået forudbestillingsflip. Den anden vin, i den bedre prisklasse, kommer også til at cirkle omkring scoop-reservatet, men mere om det i næste uge. Lige nu vil jeg skynde mig at meddele, at vi er nede til de sidste ethundredeogtyve flasker af Bonfantis gode Verona-vine. Følgende tilbud henvender sig naturligvis til alle, men især til de vinvenner, der har tidligere købt Salgár Amarone 2011, Gran Lombardo Amarone 2010 og Salgár Ripasso 2009:

EN GAVE TIL WEBERGRILLEN:

Det er nu I skal slå til, hvis I har været glade for vinene eller hvis I blot ønsker at have et par kasser af disse gode vine, enten til direktionsgaven eller til jeres kælder eller ved siden af grillstegt kød. Alle tre vine er yderst anbefalelsesværdige til grillstegt kød, til lagrede oste og til solonydelse. Holdbarheden for Amarone er mindst fem år fra dato, mens Ripasso 2009 har to-tre gode år foran sig.Bestil dem her:

Ciao, Carlo

PS: Kan I huske "Parma Buskers" fra Torvehallerne i fjor ? de åbner idag igen: i år vil de folde sig ud på Staderne i City 2 under navnet "Parma & Pasta" de samme folk og de samme lækre hjemmelavede ravioli og italiensk charcuteri!

http://www.city2.dk/staderne/

Åbningstider på lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte
Vær venligst opmærksom på de særlige åbningstider i denne uge:

Kør venligst helt ind i gården på højre side af den røde bygning
Udenfor følgende åbningstider: send en mail eller ring 4585 1978

IDAG :onsdag den 17. juni: 14:00 til 17:00
torsdag den 18. juni: 14:00 til 17:00
fredag den 19. juni: LUKKET
lørdag den 20. juni LUKKET
søndag den 21. juni: LUKKET
mandag den 22. juni. LUKKET
tirsdag den 23. juni : LUKKET La notte di San Giovanni!
onsdag den 24. juni: 14:00 til 17:00

WEBSHOP!

WEBSHOP