Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

14.11.2004 Prøvekasser og fruens Barolo.. ...

Kære Vinvenner!

I er komplet ustyrlige. De Lykkekasser, der var udbudt i onsdags, blev lynhurtigt udsolgt!  Så er der ikke flere Lykkekasser med deres skønne blanding af fund, restpartier,  prøver uden etiket, skrækkelige smageprøver og sublime solister. Ærger man sig, at man er gået glip af dem ? Kunne I tænke jer at smage flere gode vine ? Så taler vi om et noget andet "produkt". Så taler vi om PRØVEKASSEN.
Filosofien er den samme : tolv forskellige flasker fra det åh ikke så almindelige sortiment. Prisen  er langt under flaskerne enkeltpris. Nul nitter.  Måske var det en idé for de mange nye der har tilmeldt sig i de sidste par måneder. Også en god ide´for jer der sidder tøvende bag skærmen og ikke kan beslutte jer for at se om det kan passe alt det jeg skriver! En PRØVEKASSE er også en måde for mig at præsentere mit sortiment på og for jer en billigere måde at teste vinene. Jeg kan godt sammensætte en prøvekasse til uhmmm, lad os se:
915,- kr. inklusiv levering overalt i landet. Hvad finder I i kassen ? Vin der vil glæde jer og - jeg gentager -  til en pris der er langt under
flaskernes enkeltpris.

For at blive positiv overrasket send blot en svarmail med "PROVA" i Subject. Husk venligst jeres navn, adresse og telefonnummer. Og det antal kasser I ønsker.


I begyndelsen af oktober fik jeg et tilbud fra Giovanni Gregoletto. Giovanni er idémanden og producenten bag Prosecco OMBRA.
Han sagde "Carlo hvis du kigger på  www.vallismareni.it  vil du se billedet af  en stor terning af karton. Den fylder jeg med en flaske perlende OMBRA, et OMBRA- forklæde og mange lækkerier (panettone-julekagen, pasta, risotto-ris, skinke, auberginer i olie, tomatsauce, hasselnødder, chokolade, torrone, espresso kaffe, kiks) og foreslår den som firmagave...". Jeg kender Giovannis sans for kvalitet så :  "Fint" - sagde jeg -  "start med at sende mig det der kan være på to pallets og så vil jeg prøve at optage ordrer." Tiden gik uden at jeg hørte noget og lige imorges ringede Giovanni: "Carlo! det er sket en god katastrofe. Vi har haft så megen succes med vor terning  at jeg  ikke kan  ekspedere flere ordrer! jeg sender dig dine  seksogtredive stykker, men så er det også slut for i år....". Jeg svarede at jeg var kun glad på hans vegne og at jeg ikke havde  startet salget - det ville jeg ikke uden at have terningerne i hænde, så gjorde det ikke noget hvis han solgte dem til anden side. Giovanni sagde at seksogtredive stk. gjorde ikke nogen forskel for ham og at han gerne ville  have at jeg fik dem,  for at teste ideen også i Danmark og at han ville være klar igen næste år.  Facit : hvis der er et mindre firma der har brug for seksogtredive stk. lækre julegaver til de ansatte eller måske to mindre firmaer med atten ansatte, har jeg den ideelle julegave. Hver terning koster 1.050,- kr. og der er gratis levering ved køb af mindst fem stykker.

Ellers er det lutter lagkager på vinfronten! SELVSCOOP Carmina Burana 2001 IgT Lazio kan nu købes også i andre butikker (*)
og fru Schiavenza seneste vinmark Barolo 2000 Broglio har modtaget en fin anmærkning i dages www.vinavisen.dk :Schiavenza, Vigneto Broglio, Barolo, Italien 2000
239 kr.,
Her kommer jeg! Der er krop og fylde og herlig smag i denne rødvin. Enhver kvadratmillimeter i munden er fyldt med fine nuancer. Alle pengene værd.

Kunne jeg foreslå en kasse af fruens Barolo-frembringelser ? To af hver af følgende
Barolo 1998:  179,- kr., Barolo Prapo´ 2000 239,- kr. og netop Barolo Broglio 239,-
Ialt : 1.314,- kr. Levering overalt i landet :0,- kr. .

For at bestille sådan en kasse send blot en svarmail med teksten "FRU SCHIAVENZA" i Subject.
Ved køb af tolv flasker gerne blandet koster Barolo 1998 kun 165,- kr. og levering 0,- kr. overalt i landet .
Ellers kan man naturligvis blande efter eget valg, eventuelt med Carmina Burana 2001 ( 69,- kr.) eller andre vine.


De venligste hilsener,

Carlo Merolli

(*) Her kan Carmina Burana 2001 også købes :

Brugsforeningen i Slangerup, Københavnsvej 5, 3550 Slangerup, tlf.  4733 9494
Cibi & Vini, Torvegade 28, 1400 K, tlf. 3257 7798
La Vecchia Enoteca, Søengen 1, 2840 Holte, tlf. 4542 2242
Prima/Superbest, Vigerslev Center, Centerparken 34, 2500 Valby, tlf 3614 1557
Spaghetti Martelli, Dag Hammarskjölds Allé 42, 2100 Ø, tlf. 3543 8080
Wiuff Vinhandel, Jagtvej 68, 2200 København N, tlf. 3535 1978

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

Webshop

Online Shop
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5