Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

12.12.2004 Falkens budskab

Kære Vinvenner!

I går, mens jeg cyklede forbi Lyngby Porten, lige ved Vintappersøen (hvor ellers?) hørte jeg et kort skrig, og så en tårnfalk sætte sine kløer
i en skovskade og flyve fire-fem meter væk . Falken blev klart  forskrækket af min pludselige tilsynekomst, kiggede i min retning og droppede den intetanende fugl. Efter at have prøvet at løfte den igen, valgte falken at flyve væk. Jeg vil påstå, at tårnfalken og jeg i ét splitsekund kiggede hinanden i øjenene. Urkommunikation. Begge overraskede. Jeg forbløffet; rovfuglen lynende i sin vurdering om at flyve væk. I de gamle dage ville man straks have konsulteret en spåmand eller en shaman for at tyde episodens mening. Min fortolkning ? At I skal have nogle  lyntilbud, som I hurtigt kan sætte jeres kløer i, uden at lade dem slippe væk: Falketilbud!


(1) SOVRANO 1998 Villa Fiorita. Den 27. november fik vinen topkarakter i en test om hvidvin til torsk, foretaget af Frederiksborg Amt Avis.
Sennepssauce, revet peberrød, rødbeder: SOVRANO er ...suveræn til det hele. Pris 83,- kr. Druerne er chardonnay og sauvignon, men lad Jer
endelig ikke blive vildledt af druesammensætning: I har end ikke smagt noget så rundt og harmonisk før.

(2) GIULIANO. En vinproducent jeg kender, har en kone, der har et kafferisteri i Piemonte. Deres kaffemærke hedder GIULIANO.
Jeg har en søn, der hedder GIULIANO. Jeg syntes, at det var sjovt at give ham nogle dåser med hans navn på i julegave. Så smagte
vi på kaffen og den smager i hvert fald ikke værre end de mere berømte espressomærker, vi har brugt indtil nu. Der er to typer:

"L' espresso italiano" (mildere)  35,- kr. dåse med 250 gr.
"Giuliano" (mere robust) 35,- kr. dåse med 250 gr.

(3) 1,5 liter MAGNUM  Chianti Classico 2001 La Loggia. For den kompromisløse Chianti Classico-kender og nyder.
Frit leveret ved køb af min. tolv  magnumflasker. Egner sig ikke til traditionel dansk julemad, men gerne til alt andet!
Sidst smagt til fasan. Denne 2001 ( to røde glas i Gambero Rosso guide 2004) er som skabt til rødt kød, pølseværk og vildt.
Gambero Rosso guiden skrev :  "Vinen er med i finalen for De Tre Glas - takket være sin dejlige aroma, som minder om skovbær og milde krydderier.
I munden er den blød og indtagende. Kroppen er solid og garvesyren godt smeltet i vinens struktur"

(4) Til traditionel dansk julemad har vi CARMINA BURANA 2001  (66,50 kr.). Den har I og mange andre sagt god for.

(5) En APULISK KASSE : her skal I være hurtigere end tårnfalken fordi det ligner et af de hurtigforsvindende tilbud
Indholdet  er svært at slå, både hvad prisen og smagen angår:
ALCIONE 2003 Aglianico Puglia IgT    65,-
TE DEUM 2002 Salice Salentino DOC   65,-
ALBERELLO 2001 Primitivo IgT           55,-
GIRAVOLTA 2001 Primitivo DOC        78,-
Kassen indeholder tre af hver, af ovenstående vine. Prisen er 789,-. Levering: 0,- kr. overalt i Danmark.
Sammensætning kan ikke ændres, men vinene kan naturligvis købes seperat med almindeligt fragtbidrag : 45,- kr.


(6) TERNINGEN fra Ombra: En kunde skrev :

PS. Jeg er imponeret over indholdet i Terningerne – håber min medarbejder også bliver begejstret.

Hvis I  kigger på www.vallismareni.it , vil I se billedet af  en stor terning af karton. Den indeholder en flaske perlende OMBRA, en Merlot fra Gregoletto, et OMBRA- forklæde og mange lækkerier : panettone-julekagen, pasta, risotto-ris, skinke, auberginer i olie, tomatsauce, hasselnødder, chokolade, torrone, espresso kaffe, og kiks. Jeg foreslår den som firmagave...
Hver terning koster 1.050,- kr., og der er gratis levering ved køb af mindst fem stykker.
Der er i skrivende stund kun 24 terninger tilbage.


(7) Terre di San Giorgio. Det er de overlækre tomatsaucer vi troede, at vi kunne undvære. Det gik ikke, og vi bliver simpelthen nødt til at bestille dem hjem igen:

TERRE DI SAN GIORGIO - TOMATSAUCER
20,- 300 g Sugo / tomatsauce m. basilikum
20,- 300 g Sugo / tomatsauce m. auberginer
20,- 300 g Sugo / tomatsauce m. karljohan-svampe
20,- 300 g Sugo / tomatsauce med courgetter NY!!!
20,- 300 g Sugo / tomatsauce m. chili  & hvidløg (arrabbiata) NY!!!
20,- 300 g Sugo / tomatsauce "puttanesca" (m. oliven og pinjekerner) NY!!!
18,- 700 g Passata di pomodoro (moste tomater)
20,- 510 g Passata Rustica ( groftmoste tomater) NY!!!


(8) I år genopliver jeg en tradition, som startede...i fjor :  CARLOS JULEPAKKER. Pakkerne er bestemt for den hårde kerne af trofaste, åndsfæller og stærke i troen. Men også gerne for de nye, der vil teste kvaliteten og for de dristige, der ikke er bange for at prøve lykken. Jeg lover ingenting, men vil gerne blive ved med at have jer som kunder, også de næste år. Der er to muligheder: 500,- kr. og 1.000,- kr.
I pakkerne vil I finde både vin men også delikatesser, der måtte behage en italianofil gastronaut. Ønsker I kun vin eller kun delikatesser, skriv det da i svarmailen. Proceduren: I sender mig en svarmail med teksten "CARLO 500" og/eller " CARLO 1000" i Subject, mens I samtidig hermed overfører det ønskede beløb til: BG BANK LYNGBY reg. nr 1471 konto 151 57 21 230 TERRA VERDE eller check til Carlo Merolli, Kongsvænget 38, 2830 Virum.
Høster jeg igen hån, drilleri og mistroiske bemærkninger eller vil der være flere, der har forstået, at dette er det nærmeste en vinhandler kommer til at give en julegave til sine trofaste og tålmodige vinvenner ?? Priserne er inkl. levering overalt i landet. 

 OBS! CARLOS PAKKER kan kun bestilles her (og på mail) og kun indtil 31.12.03. Afhentning i Virum og i butikken Wiuff Vinhandel er en mulighed, men KUN hvis  pakken er bestilt og betalt i forvejen. Dette er af praktiske grunde, både for os og butikken.

(9) VINSANTO er som skabt til kransekage. Og til mange andre formål. Jeg har få flasker af SONNINO 1997 VinSanto som I
ikke burde gå glip af . Blandt Toscanas ti bedste: 245,- kr for en helflaske (0,75 liter).


For at bestille en eller flere af ovenstående tilbud, send blot en svarmail med teksten FALK og det relevante tilbudsnummer i Emne/Subject.
Husk venligst jeres navn, adresse og telef onnummer.


De venligste hilsner,

Carlo Merolli

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

Webshop

Online Shop
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7