Bobler og et forslag til Nytårs middagen
Kære Vinvenner,
ÅBNINGSTIDER PÅ LAGERET
(endnu og indtil 31.12.2024) beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte:
Som regel er vi på lager noget før de officielle åbningstider: ring eller skriv hvis I har brug for at handle og (nudge nudge ) afhente før den offcielle åbningstid
torsdag den 26. december: LUKKET
fredag den 27. december: ÅBENT 13 til 17
lørdag den 28. december ÅBENT 14 til 17
søndag den 29. december:ÅBENT 12 til 16
mandag den 30. december:ÅBENT 13 til 17
tirsdag den 31 december: ÅBENT 11 til 14
Godt Nytår! Buon Anno Nuovo!
onsdag den 1. januar 2025 : LUKKET
torsdag den 2. janar 2025: LUKKET
fredag den 3. januar 2025: LUKKET
lørdag den 4. januar 2025 LUKKET
(naturligvis er der åbent i webshoppen for bestillingerne
som sendes med postnord mandag den 6. januar)
søndag den 5. januar: ÅBENT 13 til 16
på det nye lager beliggende....:
Rundforbivej 271a stuen i 2850 Nærum
"Boblerne" I ser ovenfor kan bestilles her og bid venligst mærke til STORKØBPRIS på den dejlige Prosecco:
Carlo Zadras Metodo Classico er en af de mange italienske gode hemmeligheder, der kun venter på at blive afsløret:
https://shop.carlomerolli.dk/produkter/28-mousserende-vine/
NYTÅRSMIDDAG ? ET PAR FORSLAG
Hvidvinen tiI torsk (hvis I er så heldige at finde den) er den tørre og elegante Coronata fra Genova: ren og tilsyneladende "uskyldig" men med masser af smag og staying power. Velegnet også til: skaldyr og vegetarretter.
Rødvin til kød er den suveræne og sjældne Riserva 2017 Brunello di Montalcino. Hvorfor sjælden? Fordi 2017 blev stemplet som en minus-årgang og der er ikke mange producenter, der har fremstillet vinen i Riserva-udgaven. De mange vinvenner, der har købt, smagt og nydt årgang 2017, kan glæde sig til Riserva'en.
Der er naturligvis mange andre vine og jeg sidder her parat ved tangenterne, hvis I ønsker at læse mine anbefalinger til netop jeres Nytårsmenú.
Ciao,
Carlo