Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

28.12.2008 Alternativet

Kære Vinvenner,

alternativet.jpg

For alle dem af jer, der er ukonventionelle nok til at skåle det nye år ind med andet end champagne o.lign.
har jeg her de allerfriskeste 2008 fra TIRELLI !!

Fra venstre:
  • (19) LAMBRUSCO STOPAI Emilia IgT 75,- rød, saftig, tør og lettere aromatisk
  • (17) LAMBRUSCO MANTOVANO ROSSO IgT 75,- (næste helt skjult) rød, saftig, tør
  • (15) LAMBRUSCO ROSATO Emilia IgT  75,- mørk lyserød, tør men på den runde side, delikat perlende
  • (18) LAMBRUSCO RUBINO Emilia IgT 75,- rød, tør, meget saftig og meget fyldig
  • (16) ROSSO TIRELLI 2008 Emilia IgT 75,- rød, tør, meget saftig og meget fyldig

På alle vine er der 10% rabat ved køb og betaling inden den 1. januar 2009.

For at bestille en flaske af hver send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “TIRELLI” i Emne/Subject. Prisen er 337,50 kr. Levering fra 1 til 13 flasker: 125,- kr. overalt i landet. Kassens sammensætning kan ændres.

Alle de andre, der holder sig til den italienske side af traditionen,
kan finde rigelig inspiration her: http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=481&Itemid=93

På billedet idag kan I også se en “kile” Parmigiano fra de røde køer. Morten Korch har meget lidt at gøre med dem: de røde køer er en gammel kvægrace fra Reggio Emilia. Racen var ved at uddø, idet de røde køer giver mindre mælk end de sortbrogede køer. Til gengæld er mælken fra de røde køer mere proteinrig og den Parmigiano, der fremstilles heraf, kan betragtes som “bedre” end den man fremstiller fra de andre racer.

Naturligvis  - og i lighed med alle de andre landbrugsprodukter – afhænger meget af de mennesker, der har de røde køer i deres besætning, om kvæget er på flatland eller på bakkerne, hvad de får at spise osv. Tirelli har sendt noget af denne Parmigiano sammen med sine vine. Rent smagsmæssigt er Vacche Rosse noget mere kompakt med en markant nødde- og urtesmag. Lagringen er 24-30 måneder og osten virker mindre fed end den “almindelige” Parmigiano af tilsvarende lagring. Jeg mener, at den er mere velegnet til madlavning end til rivning på pasta. Prisen er 240,- kr./kilo.

Hvis I klikker på: http://www.razzareggiana.it/Default.asp?ImpostaCodLingua=ENG kan I “trace back” hvor jeres “kile” (tidl. kaldet “klump”) kommer fra.
Kan osten sendes sammen med vin, er fragten for osten gratis. Skal osten sendes alene, bruger vi PostDanmark til dens tariffer.

Ciao,
Carlo

PS:

Jer er ked af at sige det, men nu har jeg smagt dem igen og jeg må bekræfte: “jeg kan skrive under på at der sikkert findes dyrere Barolo, men næppe bedre.”

http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=480&Itemid=93

Næste mail: onsdag den 31.12.08

OBS! ÆNDRING AF ÅBNINGSTIDERNE på det nye lager beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte: (indgang MODSAT SIDE = på højre side af vores røde bygning!)

I DAG:  Søndag den 28. december: 13:00 til 15:00
Mandag den 29. december: 14:00 til 17:00
Tirsdag den 30. december: 14:00 til 17:00
Onsdag den 31. december: fra 11:00 til 15:00

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

Webshop

Online Shop
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10