Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

30.03.2007 INDBYDELSE & SØNDAGSÅBENT

Kære Vinvenner,

Siden den seneste mail er jeg blevet skudt i skoene to gange, fordi jeg har
glemt at nævne at

(a) BAROLO også er ideel til lammekød og

(b) at jeg ikke har kigget ordentligt ud af vinduet: solen skinner og det er
Lambrusco-tid!!!

Om BAROLO vil jeg sige, at det er nok fordi man ikke kan se lageret for bare
Barolo'er. Jeg har ikke fundet noget mad endnu, som Barolo ikke er god til
og jeg er altid god for et Barolo-tilbud. Skriv bare til
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. og forhør jer. OBS! OGSÅ ENGROS!!

Men det er også fordi til lam foretrækker jeg vine, der har samme krop men
nok lidt mere frugt end Barolo. Kigger vi på Piemonte, Barolo landet, og
dets kødtradition, er det oksekød der sidder til højbords og ikke lammekød.
Den foreslåede Barbera d'Alba 2005 fra Cascina Baricchi (82,-) eller Barbera
2001 fra Cappellano (60,-) ville i mine smagsløg være et bedre bud end
Barolo. Til lammekødet altså.

Om LAMBRUSCO: ja, dér fangede I mig. Hvilken bedre måde at starte på
end med et køligt glas Lambrusco? LAMBRUSCO, PERLENDE & MOUSSERENDE:
jamen, jeg tvivler på at I i hele kongeriget finder et sortiment, der er
større end dette her:

http://www.vinavisen.dk/vinavisen/website.nsf/pages/Carlo85
(Hvis du kan ikke åbne denne link, send blot en mail til
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
med teksen "PERLENDE" i Emne/Subject) OBS!!! OGSÅ ENGROS


Men nu lige et par ord om MØD VINBONDEN:

INDBYDELSE

Det ville glæde Piemonte producenten Andrea Rinaldi og mig at hilse på dig
på:

STED: Restaurant LA VELA, Strandvejen 362, 2950 Vedbæk

DATO: mandag den 16. april 2007

TID: fra 13:00 til 17:30

og på:

STED: Annekset til Restaurant KANALEN, Wildersplads 1-3, 1402 København K
(metro: Christianshavn)

DATO: tirsdag den 17. april 2007

TID: fra 14:00 til 18:30.

Begge steder er det en kom & gå smagning. Slutningstidspunktet er som
sædvanlig præcist af hensyn til restaurantens aftenarbejde.

PRIS: deltagelsen er gratis for VinAbonnenter, indbudte vinvenner og én
ledsager. Mere end én ledsager: pris 150,- kr. pr. deltager. Pengene
refunderes ved køb af mindst tolv flasker af de smagte vine.

TILMELDING: send blot en svarmail til
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med dit navn og
navnet på den eventuelle ledsager. Husk venligst at fortælle mig, hvilken
dag du ønsker at deltage.

Vi smager på Andreas kendte Sísula, Rioglio i nye årgange samt hans nye
frembringelser: den røde La Bricca Barbera d'Asti, Bonarda, Cabernet
Sauvignon, den hvide Cortese og de nye årgange af Rosé, Moscato og
Brachetto. SMAGESKEMA sendes direkte til de vinvenner, der tilmelder sig.

Ciao,

Carlo

PS :

Og så hvis I spørger mig, hvilken er den bedste rødvin jeg har smagt i år
til dato, er svaret: Nusserhof Lagrein Dunkel Riserva 2003 DOC 13% fra
Henrik Mayr, Bozen. Pris 145,- kr. pr. flaske. Kødannelsen kan starte her.
Eller hos Mie & Fabio, Cibi e Vini, Torvegade 48, 1400 K, tel. 32577798.


ÅBNINGSTIDER: lageret på Skodsborgvej 48 A i kælderen vil holde åbent:

onsdag den 28. marts: 14:00 til 17:00
torsdag den 29. marts: 14:00 til 17:00
fredag den 30. marts: 12:00 til 17:00
lørdag den 31. marts: 10:30 til 13:00
SØNDAG den 1. april: 11:00 til 14:00
mandag den 2. april: 14:00 til 19:00
tirsdag den 3. april: 14:00 til 19:00
onsdag den 4. april: 14:00 til 17:00
torsdag den 5. april LUKKET
fredag den 6. april LUKKET
lørdag den 7. april 10:30 til 13:00
søndag den 8. april LUKKET
mandag den 9. april LUKKET

Betaling med kontanter eller dankort.
Afhentningsrabat: 3%.

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

Webshop

Online Shop
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10